Over ons

“A horse is your best friend. You can tell them anything and no one else will ever know.”


ONS VERHAAL
Pony Plaza is ontstaan door onze passie voor paarden en door een tekortkoming. Wij bij Pony Plaza vonden dat er een webshop mistte in Nederland en België waar je de meest leuke producten en accessoires kunt kopen die te maken hebben met paarden. Dit allemaal met kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs.
 
Zo ontstond Pony Plaza, een webshop voor en door paardenliefhebbers. Onze missie is om jou te voorzien van een zo mooi mogelijk assortiment met producten die je gewoon moet hebben wanneer je een passie hebt voor paarden. De levertijden van onze webshop zijn wel iets langer dan bij de meeste webshops, maar hierdoor kunnen wij  onze producten wel tegen de scherpste prijzen aanbieden.
 
KLANTENSERVICE
Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de meest gepassioneerde paarden webshop van Nederland. Daarom is onze missie om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag.  
 
BEDRIJFSINFORMATIE
Pony plaza staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75018500 en is gevestigd in Nederland. Het ontvangen van ons BTW nummer is mogelijk op aanvraag.
info.paardenaccessoires@gmail.com